Gulvbehandling

Behandling af gulve med Højglans Polish


Vi udfører afrensning, skuring, klargøring med polish polering og højglanspolering af blandt andet vinylgulve.Det har ingen betydning, om gulvet er blankt eller mat. Vi garanterer et pænt og præsentabelt resultat. Et ordentligt behandlet gulv beskyttes og bliver samtidig smudsafvisende.Gulvet bliver oftest som nyt igen, og dets holdbarhed bliver kraftigt forøget med en regelmæssig behandling. Polish polering får kontor-, butiks- og gangarealer til at fremstå flottere og mere præsentabelt.

Sko sætter fodaftryk på tæpperne med tiden, og et skvulp kaffe her og der gør ikke sagen bedre. Tæppet er blevet plettet, grimt og træt i farven og luven. Du kan købe et nyt tæppe, eller du kan bestille en tæpperens. 

 

Hos os kan du også leje en tæpperenser og gøre der selv. 

 

Leje pris med sæbe er 200,- incl moms

Hvis du gerne vil have en professionel rensning af dine fliser eller klinker har vi hos Gram vinduespolering og rengøring en lang erfaring inden for området. Vi er specialiseret i blandt andet rensning af fliser, og vi har derfor en stor viden om, hvordan det gøres mest effektivt og skånsomt. Hos os er dine fliser og klinker derfor i trygge hænder. Vi er specialister i hårde overflader og gulvtyper, og vi ved, hvilke midler og behandlinger de forskellige materialer tåler. Vi kan både stå for de periodiske vedligehold og for renoveringer. 

Ring :

40987696

Stadionvej 20

6510 Gram